آیا به راه اندازی کسب و کار جدید فکر میکنید؟ از کجا باید شروع کرد؟ چگونه میتوان به موفقیت رسید؟ اینها همه سوالاتی هستند،که در اولین قدم برای داشتن شغل یا کسب و کار جدید ممکن است، از خود پرسید. برای راه اندازی یک تجارت موفق، باید خود را با تغییر شرایط وفق دهید و دانش کافی را در این زمینه کسب نمایید. انجام تحقیقات عمیق در بازار، طراحی نام برند، بررسی میزان دارایی و ساختار حقوقی همگی اقداماتی هستند، که باید راجع به آنها بیشتر بدانید. راهنمای گام به گام راه اندازی کسب و کار زیر را دنبال کنید، تا رویاهای خود را در این زمینه به واقعیت تبدیل کنید.
راهنمای گام به گام راه اندازی کسب و کار
- به دنبال ایده و طرحهای جدید باشید
اگر به فکر یک کسب و کار جدید هستید، به جستجوی سریع شرکتهای موجود در صنعت انتخابی خود بپردازید. در مورد نحوه کار و عملکرد رهبران و مدیران کنونی برندها بیاموزید، تا بهتر بتوانید، تجارت جدید خود را انجام دهید. اگر فکر میکنید در نوع کسب و کار خود میتوانید سفارش یا کاری را تحویل دهید، که شرکتهای دیگر نمیتوانند آن کار را سریعتر و ارزانتر انجام دهند، یا ایده خوبی در این زمینه دارید، بلافاصله یک طرح تجاری آماده کنید.
- یک طرح تجاری بنویسید
هنگامی که ایده خود را عملی کردید، باید چند سوال مهم از خود بپرسید: هدف تجارت شما چیست؟ به چه کسانی باید بفروشید؟ اهداف نهایی شما چیست؟ هزینههای راه اندازی خود را چگونه باید تأمین کرد؟ این سوالات را میتوان در یک برنامه تجاری خوب نوشته شده، پاسخ داد. انجام تحقیقات کامل در زمینه مشخصات جمعیتی مشتریان بالقوه، بخش مهمی در تهیه یک طرح تجاری است. این شامل انجام نظرسنجیها، تحقیق درباره سئو و دادههای عمومی است. تحقیقات بازار قبل از راه اندازی کسب و کار به شما کمک میکند، مشتری هدف، نیازها، خواستهها، نوع صنعت و رقبا را بهتر درک کنید. بسیاری از متخصصان مشاغل کوچک توصیه میکنند، برای درک بهتر فرصتها و محدودیتهای موجود در بازار، اطلاعات دموگرافیک را جمع آوری کرده و یک تحلیل رقابتی انجام دهید.
- برند تجاری خود را خلاقانه و جذاب طراحی کنید
قبل از طراحی برند شما باید مشتریان هدف خود را مشخص کنید. شما باید در رابطه با مشتریان خود، سلیقه و خواستههای آنها بدانید. آیا آنها از طراحی رنگها لذت میبرند؟ آیا استفاده از طراحیهای خاص گرافیکی میتواند آنها را را مشتاقتر نشان دهد؟ پاسخ به این سوالات موجب ارتباط بهتر شما با مشتریان خود شده و کمک میکند، تا بتوانید برند تجاری خود را جذابتر کنید و از این طریق کسب و کار خود را توسعه دهید.
- دارایی خود را ارزیابی کنید
برنامه ریزی مالی، به صاحبان مشاغل کمک میکند، تا تعیین کنند که شرکت، محصول یا خدمات آنها چه زمانی سودآور خواهد بود. مراقب هزینههای خود باشید. هنگام شروع کار بیش از حد هزینه نکنید. گزینههای بودجه و وامهای تجاری خود را در نظر بگیرید.
- مراقب هزینهها باشید
هنگام شروع کار تمام پول خود را هزینه نکنید. خریدهایی را انجام دهید که برای تجارت و کسب و کار شما لازم و ضروری باشند. از خرید تجهیزات اضافی خودداری کنید. کنترل هزينهها هنگام راهاندازی کسب و کار، بهترین راه برای پیشگیری از مشکلات مالی در آینده است.
- میزان بودجه خود را تعیین کنید
سرمایه اولیه برای تجارت از راههای مختلفی به دست میآید. بهترین روش بدست آوردن بودجه برای راه اندازی کسب و کار جدید به عوامل مختلفی از جمله اعتبار، مقدار پول مورد نیاز و گزینههای مالی قابل دسترس بستگی دارد. اگر به کمک مالی نیاز دارید، وام تجاری انتخاب خوبی است.
- بانک تجاری مناسب را انتخاب کنید
برخی بانک ها امتیازات اعتباری خوب برای مشاغل کوچک در نظر میگیرند. در مورد این بانکها تحقیق کنید و در طی جلساتی با آنها در مورد نيازها و بودجه مالی خود صحبت کرده و تجزیه و تحلیل مالی خود را انجام دهید و در نهایت بانک مناسب را انتخاب کنید.
- به سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید
شما به انواع مجوزها قبل از راه اندازی کسب و کار خود نیاز دارید. این مدارک و مجوزها باید قبل از شروع کار ثبت شوند. مدارکی مانند اساسنامه، شماره شناسایی کارفرما، فرم های مالیات بر درآمد و… از جمله مواردی هستند، که باید در این سازمان به ثبت برسند.
- ساختار حقوقی خود را تعیین کنید
قبل از اینکه بتوانید شرکت خود را ثبت کنید، باید ساختار حقوقی آن را تعیین کنید. اگر خودتان صاحب مشاغل هستید و تصمیم دارید مسئولیت کلیه بدهیها و تعهدات را به عهده داشته باشید، میتوانید برای یک شرکت انفرادی ثبت نام کنید. مشارکت تجاری، شرکت با مسئولیت محدود گزینههای دیگر پیش روی شماست، که بر اساس شرایط خود میتوانید در مورد آنها تحقیقات لازم را انجام دهید.
- بیمه نامه را فراموش نکنید
بیمه میتواند از تجارت شما در برابر هزینههای غیر قابل پیش بینی که در اثر خسارت مالی، سرقت یا شکایت مشتری به وجود می آید، محافظت کند. بیمه انواع مختلفی دارد، مانند بیمه مسئولیت، بیمه صاحبان مشاغل و… بر اساس شغل و تجارت خود میتوانید از خدمات آنها استفاده کنید.
- تیم خود را انتخاب کنید
نیروهای ماهر و متخصص خود را استخدام کنید. نقشها، مسئولیتها و قوانین شرکت را برای آنها شفاف بیان کنید، تا از اتلاف هزینه، وقت و انرژی در محیط کار جلو گیری شود.
- فروشندگان و شرکای تجاری خود را در نظر بگیرید
انجام همه کارها هنگام راه اندازی کسب و کار به تنهایی امکانپذیر نیست. در واقع شما به فروشندگان و شرکای تجاری قابل اطمینانی نیاز دارید، که بتوانند در بخشهای مختلف از تأمین منابع انسانی مورد نیاز تا فروش محصولات به شما کمک کنند. در این مورد تحقیق کنید و از شرکای تجاری با سابقه و حرفهای کمک بگیرید.
- برند خود را تبلیغ کنید
برند و نام محصول یا خدمات خود را از طریق وب سایت شرکت، شبکههای اجتماعی و کمپین بازاریابی تبلیغ کنید. در این راه میتوانید از انواع نرم افزارها و خدمات بازاریابی استفاده کنید.
- به پیشرفت تجارت خود بیاندیشید
برای سودآوری مستمر باید همیشه به دنبال پیشرفت در شغل خود باشید. برای این منظور با مارکها و شرکتهای معتبر ارتباط برقرار کنید. اطلاعات لازم را در مورد محصولات و خدمات جانبی و غیره به دست آورید. برای راه اندازی کسب و کار موفق باید خود را با شرایط مختلف وفق دهید.
حرف آخر
اگر به فکر راه اندازی کسب و کار جدید خود هستید، باید تمام ایدههای خود را روی کاغذ بنویسید. نام و طرح تجاری خود را آماده کرده، داراییها و ساختار حقوقی خود را ارزیابی نمایید. منابع تامین اعتبارات مالی را در نظر بگیرید، امور مالیاتی، بیمه نامه، شرکای تجاری، انتخاب تیم وتبلیغ برند را فراموش نکنید. در تمام این مراحل به مشتریان هدف بیندیشید، زیرا توسعه و پیشرفت در کسب و کار شما ارتباط مستقیمی با نیاز، سلیقه و خواستههای آنها دارد.
منبع:
https://www.businessnewsdaily.com/4686-how-to-start-a-business.html
Somayeh Zonoubi 1 y
هر مرحله ش کلی زمان میبره :)